loading...
detail/remsy.jpg
detail/25-years-mokum-avatar_3.jpg

Dj/Mc Remsy <- page

DJ/MC Remsy ,In 1992 is hij begonnen met draaien op feesten als Multigroove en in clubs als Amnesia,Hemkade en Trance Buddha.
Hij werd landelijk bekend in de videoclip "I wanna be a hippy" van Technohead en hij was één van de eerste vier Party Animals bij Mokum Records.
Na 3 nummer 1-hits met deze groep en een single met Flamman & Abraxas ("Good to go") besloot hij solo te gaan, en richtte het Wapsquad DJ-team op en tekende bij ID&T. Hiermee stond hij op grote feesten zoals Thunderdome en Mysteryland.
In 2002 kwam Remsy terug bij de vernieuwde Party Animals. In november 2004 stapte hij wederom uit de groep. De jaren daarna stond hij nog regelmatig op de planken op talloze feesten als M.C van de DJ's Flamman & Abraxas en als D.J Remsy.
Sinds 2017 maakt hij deel uit van de hardcore act Mainstage Maffia waarmee hij momenteel rond toert.

Highlights :

Hellraiser, Mayday, Thunderdome, Mysteryland, Dominator,
M.O.H., Opening Amsterdam Arena, Mindcontroller, In Qontrol
Mokum F**king Hardcore vs Cenobite Invasion Italy, Vinyl Masters Moscow, Remsy in Concert Moscow, Miami , Germany , Japan

Ook hij is er natuurlijk bij 20 Juli
MOKUM RECORDS 25 YEARS GABBER

http://mokumrecords.nl/

TICKETS MOKUM 25 YEARS GABBER  KLIK HIER !

Event :
https://www.facebook.com/events/945772782266394/Share on MySpace Share on Hyves Share on Twitter Share on Facebook Share on LinkedIn Share on StumbleUpon

Back to News